Advert
as

SOLHAN YBO TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

SOLHAN YBO TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

Solhan Yatılı Bölge Okulu, okul sporları faaliyetleri kapsamında Tunceli'de oynanan voleybol müsabakaları sonucu Yıldız Erkekler kategorisinde bölge birincisi olarak Türkiye Yarı finallerinde Bingöl'ü temsil etmeye hak kazandı.

Okul sporları faaliyetleri kapsamında Tunceli'de Voleybol müsabakaları bölge birinciliği maçları oynandı. Yıldız erkekler kategorisinde müsabakalara katılan Solhan Yatılı Bölge Okulu, rakipleri Malatya, Erzurum ve Ağrı takımlarını mağlup ederek bölge birincisi oldu.

Tunceli’de oynanan Voleybol Yıldız Erkekler Kategorisinde bölge birincisi olan Solhan Yatılı Bölge Okulu Yıldız Erkekler takımı, Türkiye Yarı finalleri müsabakalarında Bingöl'ü temsil edecek. (Haber/Nihat KANAT)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum