Advert
as

EFOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

EFOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Solhan’daki akademik başarıyı artırmak amacıyla yürütülen "Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik" (EFOR) projesi kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki akademik başarıyı artırmak, LGS ve YKS sınavlarına yönelik öğrencilere rehberlik edilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik" (EFOR) projesi kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştirildi. 

EFOR projesi Solhan okul ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Arslan, Remzi Dinler, Muhittin Bulut, Muhittin Kaya ve Sadullah Eryatan ile ARGE, ÖDM ve RAM personeli katıldı. 

Solhan’daki okul ziyaretlerinde okul proje ekipleriyle bir araya gelinerek, daha önce yapılan ölçme ve değerlendirme uygulama sınavlarının analiz çalışmaları, öğrencilerin başarı durumunu etkileyen faktörleri, rehberlik çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Haber/Nihat KANAT

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum