Advert
as

ÖĞRENCİ VE VELİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI

ÖĞRENCİ VE VELİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI

Türkiye genelinde olduğu gibi Solhan’da da, 2022-2023 yılında ilk ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören 7 bin 809 öğrenci yarıyıl tatiline girdi.

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Yenibaşak YBO’da, karne dağıtım töreni düzenlendi. 

Cuma günü ilçemizde 51 okulda 538 öğretmenin ders verdiği, toplam 7 bin 809 öğrenci karne heyecanını yaşadı.

Karne dağıtım törenine Kaymakam Muhammed Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz katılımıyla Yenibaşak Yatılı Bölge Okulunda yapıldı.

Yenibaşak YBO öğrencilerine karnelerini dağıtan Kaymakam Çetin, öğretmen ve öğrencilere iyi tatil dileklerini iletti. Haber/Nihat KANAT


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum