Advert
as

BİNPINAR SU, ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

BİNPINAR SU, ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Binpınar Su tarafından düzenlenecek olan toplamda 15 Bin TL Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları başladı. Yarışma sonuçları 10 Haziran’da açıklanacak.

Binpınar Su Fotoğraf Yarışma Tarihi ve Konusu:

1. Yarışma, 01.02.2023 – 30.05.2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2. Yarışmaya Binpınar Su Ürünleri bulunan her hangi bir fotoğraf ile katılım sağlanacaktır.

3. Yarışmanın Konusuna ilişkin bilgiler: “Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların konusu serbest olmakla birlikte, fotoğrafların ön planında Binpınar Su ürünlerinin bulunması zorunludur. Binpınar su ürünlerinin bulunmadığı fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.”

 Katılım Koşulları:

1. Yarışmaya 18 yaş ve üstü kişiler katılabilir.

2. Yarışmaya katılım ücretsizdir. Cep telefonu ile çekilen fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir.

3. Katılımcılar @binpinarsu Instagram hesabını takip etmek zorundadır.

4. Katılımcıların “Binpınar Su” temasını konu alan fotoğraf(lar)ını @binpinarsu etiketi (fotoğraf üzerine veya açıklama kısmına eklemek suretiyle) ve #binpinarsu2023 hashtagi ile Instagram hesabı üzerinden paylaşması gerekir.

5. Fotoğrafların yarışmanın başlama tarihi olan 01/02/2023 tarihinden sonra çekilmiş olması gerekmektedir.

6. Katılımcıların, yarışmaya katılacakları fotoğraf(lar)ı yarışma başlangıç tarihi itibari ile kendi Instagram hesaplarından paylaşmış olmaları gerekir. Daha önceden paylaşılmış eserler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Ayrıca Katılımcılar, yarışmaya katılmak üzere Instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarını yüksek çözünürlüklü (en az 300 dpi), başvuru tarihleri içerisinde dijital ortamda (e-posta kanalıyla) Binpınar Su eposta adresine (fotograf@binpinar.com.tr), konu kısmına "BinpınarSu fotoğraf yarışması" yazarak ulaştırmayı taahhüt ederler.

7. Katılımcıların, Instagram hesapları açık olmalıdır. Gönderileri gizli olan kullanıcılar, fotoğrafları görünmeyeceği için yarışmaya katılmamış sayılacaklardır.

8. Fotoğrafların orijinalliğini bozmadan fotoğraf düzenleme programları ile (kontrast, keskinlik, netlik, sıcaklık, doygunluk) kullanılabilir.

9. Fotoğraf düzenleme programları ve çeşitli bilgisayar yazılımları ile üretilmiş, montaj yapılmış ve/veya kolaj halindeki fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

10. Yarışma süresince her katılımcı en fazla 3 fotoğraf göndererek yarışmaya katılabilir.

11. Her yarışmacı yalnızca tek derece alabilir (1., 2., 3.) derece alan her katılımcının diğer fotoğrafları sergilenme ödülüne layık görülebilir. 

Yarışma Seçici Kurulu ve Kurulun Temsilcisi Olduğu Kurum ve Kuruluşlar:

Faruk Akbaş – Fotoğraf Sanatçısı

Kenan Nihat Elçi – Bifsak Başkanı

Ebubekir Bürçün – Fotoğraf Sanatçısı

Yücel Albayrak – Fotoğraf Sanatçısı

Osman Ayman – Fotoğraf Sanatçısı

Özkan Bingöl – Karivan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi

Muhammed Oya – MOV Creative Direktörü / Sosyal Medya Uzmanı

 Yarışma Takvimi

Yarışma Başlangıç Tarihi : 01 Şubat 2023 Yarışma Sonlanma Tarihi : 30 Mayıs 2023 Jüri Toplantısı : 3 Haziran 2023 Sonuçların duyurulması : 10 Haziran 2023

 Yarışma Ödül Miktarları

Birincilik Ödülü: 4.000 TL İkincilik Ödülü: 3.000 TL Üçüncülük Ödülü: 2.000 TL

* Yarışmada 12 adet sergileme ödülü verilecektir. Sergileme ödülü alan fotoğraf sahiplerine 500 TL sergi katılım ödülü verilecektir.

 İletişim

Adres :Boğlan Mah. Bingöl Muş Yolu (Bingöl Muş Yolu Üzeri 58. Km) SOLHAN / BİNGÖL

Telefon: 0 553 531 8777 0 542 670 1221 E-posta: fotograf@binpinar.com.tr

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum