Advert
as

SOLHAN’DAKİ STK’LARDAN DEPREMZEDELER İÇİN ACİL YARDIM ÇAĞRISI

SOLHAN’DAKİ STK’LARDAN DEPREMZEDELER İÇİN ACİL YARDIM ÇAĞRISI

İlçede faaliyet gösteren STK’lar, Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin ardından ihtiyaç sahiplerine yönelik çeşitli yardımlar ulaştırmak için ilçede yardım çalışmalarına başladı.

Solhan’da faaliyet gösteren STK’lar,"Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem nedeniyle herkesi yardım elini uzatmaya davet ediyoruz. Özellikle battaniye, çadır, uyku tulumu, çocuk bezi, kışlık kıyafetlere ihtiyaç vardır. Hayırseverler, yardım malzemelerini Hanedan Kına salonuna teslim edebilirler." denildi.

SOLHAN’DAKİ STK’LAR

TAVZ-DER

SOLHAN İHH

TÜGVA

PEYGAMBER SEVDALILARI 

EĞİTİM BİR-SEN


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum