Advert
as

ENKAZ ALTINDA KALAN ÇELİKER AİLESİNDEN ÜZÜCÜ HABER

ENKAZ ALTINDA KALAN ÇELİKER AİLESİNDEN ÜZÜCÜ HABER

Adıyaman'da görevli Solhanlı Hüseyin Çeliker, eşi ve iki çocuğunun cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı. Cenaze, yapılacak işlemlerin ardından Bingöl'e getirilerek defnedilecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde can kayıpları giderek artıyor. Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Solhanlı Hüseyin Çeliker, eşi ve iki çocuğunun cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı.

 Adıyaman merkezde ikamet eden Solhanlı Çeliker ailesi, depremde yıkılan binanın enkazında kaldı. Durumu haber alan Çeliker ailesi ve yakınları Adıyaman'a gittiler. Arama kurtarma çalışmalarına aile fertleri de katıldı ve depremin üçüncü gününde Hüseyin Çeliker, eşi Zehra Çeliker ile çocukları Muhammed Ali ve Mahir Ensar'ın cansız bedenleri enkazdan çıkarılabildi.

 Cenazelerin, yapılacak işlemlerin ardından Bingöl'e getirilerek defnedileceği, akabinde taziye kurulacağı belirtildi.

Solhan Haber Gazetesi olarak depremde enkaz altında kalıp başta Çeliker Ailesi olmak üzere vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor yaralılara da şifalar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum