Advert
as

UMRE PARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

UMRE PARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Bingöl’de yaşayan Veysi Karınçu ailesiyle birlikte gitmeyi planladığı umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedelere ulaştırılmak üzere Bingöl Umut Kervanı Derneği’ne teslim etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 yıkıcı depremden sonra tüm Türkiye seferber olmuş, kimi maaşını kimi harçlığını kimisi de cebindeki son parayı depremzedeler için bağışlamıştı. 

Bingöl'de umreye gitmek için para toplayan Veysi Karınçu, biriktirdiği parayı Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği)’ne başvurarak depremzedelere bağışladığını duyurdu. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Bingöllü vatandaşlarımızın yaptığı yardımlarla ve duyarlılıkları ile örneklik teşkil ettiğini ifade ederek, “Gönüllülerimizden Veysi Karınçu kardeşimiz, ailece gitmek istedikleri Umre ziyareti için biriktirdiği parayı depremzedeler için başlatmış olduğumuz yardım kampanyamıza bağışladı. Umre ziyaretinden feragat edip depremzedelere ulaştırılmak üzere umre parasını bizlere teslim etti. Kendisine teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum