Advert
as

SOLHAN’DAN DEPREM BÖLGESİNE 20 YARDIM TIRI

SOLHAN’DAN DEPREM BÖLGESİNE 20 YARDIM TIRI

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından Solhanlı vatandaşlar da depremzedeler için seferber oldu. Bu kapsamda deprem bölgelerine 20 tır yardım gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli deprem bölge genelinde hissedilirken 10 ilde yıkımlara neden oldu. soğuk havaların etkisiyle vatandaşlar büyük mağduriyet yaşarken, ülke genelinde olduğu gibi Solhan’da da depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. 

Solhan’da faaliyet gösteren STK’ların yanı sıra Solhan Kaymakamlığı, Solhan Belediyesi ile mahalle muhtarların çağrısı üzerine harekete geçen duyarlı vatandaşlar battaniye, yorgan, uyku seti, çocuk bezi, ısıtıcı, su, kışlık kıyafet, bot ve erzakları deprem bölgesine gönderilmek üzere Hanedan Kına Salonu ile Solhan Belediye binasına getirerek yetkililere teslim ettiler. 

20 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Solhan’da başlatılan kampanyaya vatandaşlar battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, su, ısıtıcı, kıyafetler gibi birçok malzemeyi belediye ve Hanedan Kına Salonu’na getirdi. Yüzlerce vatandaş, depremzedeler için tek yürek olurken 5 tır gıda, battaniye ve giyim malzemesi 15 tır su olmak üzere toplam 20 tır yardım deprem bölgelerine gönderildi. HABER MERKEZİ

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum