Advert
as

KENDİSİ KÜÇÜK YÜREĞİ BÜYÜK AHMET ALİM'DEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

KENDİSİ KÜÇÜK YÜREĞİ BÜYÜK AHMET ALİM'DEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

Kendisi küçük yüreği büyük Ahmet Alim Yayan, deprem bölgesindeki insanlara yardım etmek için kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Solhan İHH’ya teslim etti.

İlçemizde yardıma koşan vatandaşlar arasında yer alan Ahmet Alim Yayan, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını, depremzedelere ulaştırılması için kumbarasındaki parayı ve mektubunu Solhan İHH’ya teslim etti.

 Solhan İHH konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Solhanlı hemşerilerimiz seferber oldu. Adeta tek yürek olarak ellerinden gelen imkanlar çerçevesinde yardıma koşan hemşerilerimiz yüreklere dokunmaya devam ediyor. Küçük kardeşimiz Ahmet Alim Yayan’ın bu davranışı bizi ziyadesiyle duygulandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum