Advert
as

SOLHAN'DA DA İNCELEME YAPILSIN!

SOLHAN'DA DA İNCELEME YAPILSIN!

Türkiye'yi yasa boğan iki depremin ardında gözler fay hattı olan yerlere dikildi. Bingöl’de de fay hattı olduğu uzman görüşlerince sabit olduğunu belirten Bildik, Bingöl başta olmak üzere İlçelerde de etüt ve incelemelerin yapılmasını istedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyip halkımıza büyük geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, deprem gelmeden önlemlerin alınmasının hayati önem taşıdığına dikkat çekti. 

Başta Bingöl il merkezi olmak üzere İlçelerde de incelemelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Bildik, şunları aktardı: "Bingöl’de deprem beklendiği uzmanlarca belirtilmektedir. 10 ilimizde can kaybı ve yıkımlara sebep olan depremlerden sonra vatandaşlarımız tedirgin durumdadır. 'Bir sorun sıkıntı olmadan çalışma yapılmaz' kanısını da yıkarak yarına bırakılmadan ilgili kurumların Bingöl il merkezi başta olmak üzere İlçelerde incelemelere başlamasını bekliyoruz. Solhan'da ilçenin doğu ve kuzey bölgeleri için zemin sağlam, güney ve batı bölgeleri zemininin daha gevşek topraktan oluştuğu bilinse de ilçenin batısından başlanarak öncelik zemin etütlerinin yapılması ve akabinde ise yapıların incelenmesini talep ediyoruz. Allah muhafaza bunun ertelenip de bir deprem olması durumunda yaşanacaklardan hepimiz mesulüz. Yetkililerimizin ivedilikle olası depremi birinci gündemlerine alıp gerekli çalışmaları yapmaları gerektiğini belirtip Allah'ın bizi muhafaza etmesini temenni ediyoruz. "

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum