Advert
as

ÖĞRETMENLERDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA HEDİYE

ÖĞRETMENLERDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA HEDİYE

Şehit Kaymakam Ersin Ateş okulunda görev yapan öğretmenler, deprem bölgesinde yaşayan çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Şehit Kaymakam Ersin Ateş okulunda ‘Bir Oyuncakla Bir Çocuğun Kalbine Sen De Dokun’ kapsamında toplanan oyuncak ve oyun materyalleri deprem bölgesinde yaşayan çocuklara dağıtan öğretmenler, Adıyaman’da depremzede çocukların mutluluğuna ortak oldu. 

Adıyaman ilindeki çadır kentleri dolaşan ve çocuklara çeşitli hediyeler verip onlarla birlikte oyunlar oynayan Şehit Kaymakam Ersin Ateş Okul öğretmenleri, çocuklar ve ailelerini bir nebzede olsa acılarını unutturup mutluluğuna ortak oldular.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum