Advert
as

GENÇLİK SPOR'A 10 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

GENÇLİK SPOR'A 10 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

Bingöl İŞKUR İl Müdürü Baycuman, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne alınacak işçiler için başvuruların 06-07 Mart 2023 tarihlerinde yapılacağını bildirerek noter kurasının 9 Mart 2023 günü çekileceğini kaydetti.

İŞKUR Bingöl İl Müdürü Cevdet Baycuman, İŞKUR ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında 10 kişiye yönelik olarak Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenleneceğini bildirdi.

 Katılımcı başvurularının 06-07 Mart 2023 tarihlerinde, noter kurasının ise 09 Mart 2023 günü çekileceğini kaydeden Baycuman, alınacak temizlik personellerinin 13 Mart-11 Temmuz 2023 tarihleri arasında çalıştırılacağını vurguladı.

Baycuman, başvuru şartları ve diğer detayları şöyle sıraladı;

 KATILIMCI ŞARTLARI

a. Kuruma kayıtlı işsiz olmak

b. 18 yaşını tamamlamış olmak

c. Emekli ve malul aylığı almamak

d. Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç);

e. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir.

f. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin bir buçuk katını (12.760,2 TL) aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.

g. TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP'nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler TYP'ye katılamaz. Güvenlik sorgusu sonucu olumsuz çıkanlar programa başlamış olsalar dahi çıkarılırlar.

 4 AY SÜREYLE ÇALIŞACAKLAR

Katılımcılar, Yüzde 100 noter kurası ile belirlenecektir.

Noter kurası 09.03.2023 tarihinde çekilecektir.

Başvurular İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Programı 13 Mart 2023 tarihinde başlayacak, 11 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir.(HABER MERKEZİ)

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum