Advert
as

BİNTSO, ARAMA KURTARMA EKİBİ KURACAK

BİNTSO, ARAMA KURTARMA EKİBİ KURACAK

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından uzmanlar Bingöl için sık sık uyarılar yaparken, farklı kurumlar bünyesinde arama kurtarma ekipleri oluşturuluyor.

 Bingöl Belediyesi bünyesinde oluşturulan 60 kişilik arama kurtarma ekibine eğitimler verilmeye başlanırken, Kiğı Spor Kulübü de bölgede arama kurtarma ekibi oluşturacağını açıklamıştı.

 Bir arama kurtarma ekibinin de Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulacağı belirtildi. Duyuruda, oda bünyesinde profesyonel arama ve kurtarma yapabilecek ekip kurulacağı belirtilerek, 6 Mart Pazartesi günü saat 12.00’da Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacak toplantıya davet edildi.

 Bingöl’de hali hazırda gönüllü olarak faaliyet yürüten AKUT, SAR ve İHH arama kurtarma ekipleri bulunurken, yeni kurularak ekiplerle birlikte gönüllü ekip sayısı 6’ya ulaşacak.  (HABER MERKEZİ)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum