Advert
as

BİNGÖL’ÜN AFET BÖLGESİ İLANI İÇİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEKLİF SUNULDU

BİNGÖL’ÜN AFET BÖLGESİ İLANI İÇİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEKLİF SUNULDU

TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen iller arasında olunması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teklif sunulduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Yılmaz, Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu'nun düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı.

 Platforma bağlı STK başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Yılmaz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 10 ili etkileyen afetin yaralarının sarılması için çalışmaların devam ettiğini aktardı. Bingöllülerin depremzede vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Yılmaz, Bingöl halkına teşekkür etti.

 Afet sonrası Bingöl'de de gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Yılmaz, bu çalışmalar sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü aktararak, Bingöl'ün genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen iller arasında olunması için gerekli çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu ifade etti.

 Yılmaz, şöyle devam etti; "Taşımaya ihtiyaç duyulmayan bölgelerde olduğu gibi Bingöl ile ilgili de genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilecek. Taşınan bölgelerimiz dışında diğer illerimizde de bu şekilde ilan edildi. Bingöl iki fay hattının kesişim noktasında. Buna yönelik tedbirler almamız lazım. Hepimiz için önemli olan memleket adına katkı sunmaktır. Bu konuda çalışma yürüyen bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyorum." Haber/Nihat KANAT

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum