Advert
as

SABİHA BAHÇIVAN’DAN DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

SABİHA BAHÇIVAN’DAN DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde depremzedeler için düzenlenen kermese Kaymakam Muhammed Çetin ile Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız katıldı.

Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde depremzedeler için düzenlenen kermese düzenlendi. Düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, kurum amirleri, veliler, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

 Düzenlenen kermes hakkında konuşan Okul Müdürü Ferzende Açan,”Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla önce Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübümüz yardım kampanyası başlatmıştı, akabinde öğrencilerimizin talebi üzerine kermes düzenlemeye karar verdik ve bugün düzenlenen kermes sonucu toplanan para depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçları için harcanacaktır. Bu süreçte bizi duygulandıran şeyler de oldu bir öğrencimiz bursunun yarısını getirerek depremzedelere ulaştırmasını istemişti. Bir sınıfımız yılsonu etkinliği için kendi aralarında daha önce toplamış oldukları parayı gönüllü olarak getirerek depremzedelere ulaştırmamızı istediler. tabi bunlar çok güzel şeyler. Okullar sadece öğretimin yapıldığı kurumlar değil çocuklarımızın eğitimini ve geleceğe hazırlanmasını sağlayan kurumlardır. Bizim de amacımız çocuklarımız da yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmekti. Bugün yaptığımız kermeste öğrenci ve velilerimizin çok büyük katkısı oldu. Başta ilçe kaymakamımız Muhammed Çetin, Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı oldu. Bu vesileyle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum