Advert
as

TÜGEN,“İLİMİZE HİZMET ETMEYİ KENDİME AMAÇ EDİNDİM”

TÜGEN,“İLİMİZE HİZMET ETMEYİ KENDİME AMAÇ EDİNDİM”

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat eden Mehmet Tügen, Solhan Haber’e yaptığı ziyarette “İlimize hizmet etmeyi kendime amaç edindim.”dedi.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na giderek 14 Mayıs 2023 gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Bingöl'den Aday Adaylığı müracaatını yapan Mehmet Tügen, ilçemize yaptığı ziyaret kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

 Basını önemsediğini belirten Mehmet Tügen,”Basın bir ilçenin, bir ilin içerisinde yaşayan sakinlerinin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Dolayısıyla görmediğini görüyorlar, müşahede etmediğimizi müşahede ediyorlar. Basın, sorunları sıkıntıları birinci ağızdan yetkileri ulaştırandır. Bu vesileyle sizi tebrik ediyorum. 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde, AK Parti'den Aday Adayıyım. Uzun yıllar Elazığ'da siyaset yapıyorum ama Bingöllüyüm, Solhanlıyım bu ilçeye dair heyecanım var, gayretlerim olacak. Rabbim bize nasip eder fırsat verirse Elazığ'da edindiğim tecrübe ile milletime hizmet etmek istiyorum. Bingöl'ün, Solhan’ın gençlerini önemsiyorum, kadınlarını önemsiyorum, yaşlılarını önemsiyorum. Bingöl’ü Karlıova'dan, Karlıova’yı Solhan’dan, Solhan’ı Genç’ten ayrı görmüyorum. Yani kollektif bir akılla STK’larla bir şekilde bu ilimize hep birlikte hizmet etmeyi kendime amaç edindim. Rabbim inşallah bize ya da bir başka arkadaşımız da kim olursa olsun ben bu davanın bir neferi olarak onunla birlikte çalışacağım, gayret edeceğim. Bu vesileyle de sizleri ziyaret etmek istedim. Ben nezaketiniz için teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. İnşallah dediğim gibi biz birleştirici olacağız, ayrıştırıcı olmayacağız, kutuplaşmayacağız. Bingöl’deki STK’larla, Ticaret Sanayi Odasıyla, Valilikle, kaymakamlıklarla, özel idare ile müşterek bir çalışmayla ancak iyi bir hizmet yapabileceğimizi inanıyorum.  İnşallah o doğrultuda hareket edeceğiz. Bingöl'e hizmet etmek için yola çıkan tüm adayları da samimiyetle tebrik eder, bu kutlu hizmet yarışında, her birine başarılar dilerim.” diye konuştu.


Yapılan çalışma ve ziyaretten memnuniyetini belirten Gazetemizin editörü Kerem Köse, 14 Mayıs’da yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için başarılar diledi.


 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum