Advert
as

İŞ ADAMI KÖÇER, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU

İŞ ADAMI KÖÇER,  AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU

Bingöl’ün tanınan iş adamlarından Ağa Köçer, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı müracaatında bulundu.

Yıllardır iş ve istihdam alanındaki tecrübelerini Bingöl'e hizmet etmek gayesiyle yola çıktığın ifade eden Köçer, siyasetin halka hizmet ve adaletin tesisi için bir yöntem olduğunu belirterek, bu hizmet yarışına giren tüm aday adaylarına başarılar diledi.

 İş adamı Ağa Köçer, şunları söyledi:”Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde 2001 yılında Kurulan ve 2002 yılında Milletimizin büyük desteğiyle İktidara gelen Ak Parti  Milletimize hizmet yolunda Kutlu yürüyüşüne devam etmektedir, Ak Parti Yeni dönemde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olmak için AK Parti Bingöl İl Başkanlığımıza gelerek başvurumuzu yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda mahcup etmesin tüm Bingöllü kardeşlerimizin hayır dualarını bekliyoruz.”

 Köçer, Yeni yüzyılda da Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu ifade ederek,‘Dünyanın birçok yerinde savaşların, sorunların olduğunu özelikle Ortadoğu coğrafyasında ve çevremizdeki mevcut sıkıntıların üstesinden gelmek için yıllardır elde edilen kazanımların korunması için hep birlikte doğrunun yanında olmak adına böyle hayırlı bir niyetle yola çıktık. Bu saydığım önemli konularda ülke olarak olumsuz etkilenmemek için yapılacak bu seçimin önemi çok büyüktür. Dolayısıyla bu yeni yüzyılda da insanlığa huzur, barışın hakim olması ve mazlumların yardımına koşmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha ihtiyaç olduğunu görüyoruz ve destekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum