Advert
as

DOĞU: RABBİM ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA BİZLERİ MAHÇUP ETMESİN

DOĞU: RABBİM ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA BİZLERİ MAHÇUP ETMESİN

Nihat Doğu, yüzlerce insanın katılımıyla AK Parti Bingöl Milletvekili aday adaylığına başvurdu.

Nihat Doğu, bugün AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na giderek 14 Mayıs 2023 gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Bingöl'den Aday Adaylığı müracaatını yaptı. Başvuru dosyasını partiye takdim eden Doğu, parti üyelerine de hitaben bir konuşma da yaptı.

 Parti üyelerine konuşma yapan Nihat Doğu şu ifadeleri kullandı:

 “DUANIZI BEKLİYORUZ”

 Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde 2001 yılında Kurulan ve 2002 yılında Milletimizin büyük bir tevecühü ve desteği ile İktidara gelen Ak Parti  Milletimize hizmet yolunda Kutlu yürüyüşüne devam etmektedir, Ak Parti Yeni dönemde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olmak için Sizlerle birlikte AK Parti Bingöl İl Başkanlığımıza gelerek başvurumuzu yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin. Duanızı bekliyorum.

 Ak Partimizin Kuruluşundan itibaren, Solhan Kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı,  3 Dönem Solhan İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu üyeliği, Karlıova İlçe Koordinatörlüğü, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve halen Yürütmekte olduğum, Ar-Ge ve Eğitim Biriminden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevimden Milletvekilliği Adaylığı için istifa ettim.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum