Advert
as

GÜLER: AHLAKİ VE İNSANÎ ERDEMLERDEN TAVİZ VERMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

GÜLER: AHLAKİ VE İNSANÎ ERDEMLERDEN TAVİZ VERMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Bingöl’ün tanınan Siyasetçi iş Adamlarından MehmetHanefi Güler, 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı müracaatında bulundu.

Güler, "AK Parti Yeni dönemde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partiden Bingöl Milletvekili Aday Adayı olmak için AK Parti Bingöl İl Başkanlığımıza gelerek başvurumuzu yaptık.

Rabbim çıktığımız bu yolda mahcup etmesin tüm Bingöllü kardeşlerimizin hayır dualarını bekliyoruz.” dedi

 "insanı önceleyen, ahlakî ve insanî erdemler ilkesinden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz"

 Güler, Aday Adaylık başvurusunun ardından şunları söyledi:

 "Kıymetli yol arkadaşlarım,

Siyasetimizin merkezine insanı koyarak, adalet ve eşitlik ilkesini şiar edinerek özgür iradeli bireyler oluşturmak için çıktığımız yolda bana destek olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, birlikte büyük başarılara imza atacağız. Cesur arkadaşlarım, beraber hayal ettiğimiz Bingöl için sizlerle birlikte ilmek ilmek çalışarak beraberce öreceğiz. Çıktığımız bu yolda umut dolu güzel insanlar tanıdım, seçim olmuş olmamış hep beraberdik çok güzel duygular yaşadık. Bingöl'de siyaset anlayışında yep yeni bir yol açtık ilimizde daha önce hiç olmamış çabalar ve çalışmalar yaptık, rahatımıza bakmadık sürekli sahada çalıştık ilimizin her yerine gidip insanlarımızı dinledik. Şimdi  başladığımız yolculuğun ilk kavşağındayız. Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, sizleri şahit  tutarak söylüyorum; insanı önceleyen, ahlakî ve insanî erdemler ilkesinden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz, bu mücadelede bana vermiş olduğunuz kıymetli desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 16.03.2023 Perşembe günü saat 14.00’da Belediye meydanında bir araya gelerek temiz yürekli insanlarımızla AK Parti il teşkilatımıza gidip aday adaylık başvurumuzu yaptık.

İnsanî erdemleri ilimiz siyasetine hakim kılmak için attığımız bu ilk adımımızla bu sürecin ilimize ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum