Advert
as

İMAM HATİP MESLEKİ YARIŞMALARI SONUÇLANDI

İMAM HATİP MESLEKİ YARIŞMALARI SONUÇLANDI

Bingöl’de İmam Hatip Liseleri arası Genç Sâda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması, Genç Muhafızlar Hafızlık ile Genç Hatipler Hutbe yarışması yapıldı. Yarışmalarda Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri derece yaptı.

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din öğretimi Genel Müdürlüğü ve Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bingöl’de düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arası  “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Genç Muhafızlar Hafızlık” yarışması düzenlendi.

 Bingöl 15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Lisesinde il genelinde düzenlenen mesleki yarışmalarda, Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Yusuf Kaynak  "Genç Bilaller Ezan Okuma" yarışmasında üçüncülük, Yunus Emre Katkat  "Genç Muhafızlar Hafızlık"  yarışmasında ikincilik ve Mahsun Kaya "Genç Sada Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma" yarışmasında juri özel ödüllerine layık görüldü. Ayrıca Bingöl Merkez İmam Hatip Lisesi koordinesinde Hacılar camiinde yapılan “Genç Hatipler Hutbe” yarışmasında okul öğrencilerinden Muhammed Ali Boran il üçüncüsü oldu.

 Okul Müdürü İhsan Sönmez tarafından yapılan açıklamada,“2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Bingöl’de gerçekleştirilen meslekî yarışmalarında dereceye giren okulumuz öğrencilerinden Yusuf Kaynak, Yunus Emre Katkat, Mahsun Kaya ile Muhammed Ali Boran’ı tebrik ederim. Bu başarıda büyük emeği olan meslek dersi öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum