Advert
as

EŞREF TAŞ'A COŞKULU KARŞILAMA

EŞREF TAŞ'A COŞKULU KARŞILAMA

Prof. Dr. Eşref Taş, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu. Bingöl Havalimanında kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Taş, büyük bir araç konvoyu eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek müracaatını yaptı. Burada kalabalığa seslenen Eşref Taş: Sayın 'Cumhurbaşkanımız yeniden seçilmeli, Bingöl'de AK Partimiz 3-0 yapmalı. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmalıyız ve çok çalışmalıyız.

Siyaset arenasında hareketlilik sürüyor, aday adaylarının müracaatları renkli görüntülere sahne oluyor. 14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde müracaatlarını yapan aday adayları, cumartesi günü yapılacak temayül yoklaması için de temaslarını sürdürüyor.

 BÜYÜK KONVOYLA KARŞILANDI

Bu kapsamda 24. Dönem Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu. Bingöl Havalimanında kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Taş, büyük bir araç konvoyu eşliğinde kent merkezine geldi ve AK Parti İl Başkanlığı'na giderek aday adaylığı müracaatını yaptı.

 Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar'a takdim eden Prof. Dr. Eşref Taş, burada toplanan kalabalık kitleye hitap etti.

 TAŞ: “TÜRKİYE'Yİ DURDURAMAYACAKLAR”

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne görev almış, emek vermiş tüm teşkilat başkanlarına, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Taş, geçen zaman zarfında başka partilere gidenler dahil herkesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bu seçimde yalnız bırakmayacaklarına inandığını vurguladı. Bizler halkımız için buradayız, bizler size hizmetkâr olmak için buradayız. Mevcut Türkiye konjonktüründe rakip birçok parti karşımızda birleşmiş iken bu seçimde sessiz durmaya gönlüm el vermiyor, Bingöl'de daha güzel hizmetler yapmak, daha güzel dualar almak niyetiyle bu yola baş koydum. Bugün, Bingöl'de adeta bir Çanakkale ruhunu gördüm. Bizleri karşılamaya gelenler, burada bulunanlar belli bir bölgenin insanı ya da belli bir ailenin mensubu değil. Gönüllerinde yer bulduğumuz hemşehrilerimiz bugün bizlerle birlikte. Hepsine teşekkür ediyorum. Tüm aday adaylarını da arayarak tebrik edeceğim, başarı dileklerimi ileteceğim. En nihayetinden burada üç kişi aday olacak. Kimlere nasip olmuşsa, geri kalan tüm aday adaylarının bu dava için, 2010'dan beri baskılanan ve önü kesilmek ve durdurulmak istenen Türkiye için, Sayın Cumhurbaşkanımızı devre dışı bırakmak isteyen iç ve dış mihrakların oyununu bozmak için hep birlikte çalışmaya ve hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de AK Parti'mizin yanında durmaya çağırıyorum. Çünkü savunma sanayimiz öyle bir noktaya geldi ki, buna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum ki, gelecek 5 yıl içinde ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek ve birkaç basamak daha yükseleceğiz. Sadece ülkesinde değil, bölgesinde ve dünyaya yön veren bir liderle çok daha iyi noktalara ulaşacağız. Bu yüzden ekonomimizi akamete uğratmaya çalışıyorlar ama Allah'a şükürler olsun ki ne yaptılarsa bu ilerlemeyi durduramadılar, durduramayacaklar! Çünkü burada sadece Türkiye'deki mazlumların değil Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istemeyen tüm İslam Aleminin duası söz konusu. Bu yüzden de diyorum ki, Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden seçilmeli, Bingöl'de AK Partimiz 3-0 yapmalı. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmalıyız ve çok çalışmalıyız.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum