Advert
as

MERT’TEN, ENGELLİLERE 5 MİLYONLUK ‘YAŞAM MERKEZİ’ BAĞIŞI

MERT’TEN, ENGELLİLERE 5 MİLYONLUK ‘YAŞAM MERKEZİ’ BAĞIŞI

Bingöl’deki, Engellilere yönelik ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ bağış sözünü veren İş Adamı Fesih Zeki Mert ile Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Bingöl Engelliler Spor Kulübü başkanı Mücahit Korkutata arasında bağış protokolü imzalandı.

Deva Partisi Bingöl Aday Adayı İş Adamı Fesih Zeki Mert, Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ziyaretinde engellilerin daha rahat edebileceği 300 metrekare bir alana sahip ve iç dizaynıyla beraber maliyeti 5 milyondan fazla olan Engelsiz Yaşam Merkezi sözünün ardından protokol imzalandı.

 ‘Sosyal sorumluluk projelerimizle insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz’

İmzalanan Engelsiz Yaşam Merkezi protokolü ardından bilgi veren İş Adamı Fesih Zeki Mert, “Engelli kardeşlerimizi dernek yerlerinde ziyaret ettik, derneklerinin olduğu yere bırak engelli kardeşlerimizin gidip gelmesi bizim gibi insanların oraya çıkması, yaşaması çok zor meşakkatli bir yer. Bundan dolayı rahatsız oldum gece rahat uyuyamadım.  Bunun üzerine aldığım kararla hem ülkemizde hem de yurt dışında sosyal sorumluluk projelerimizle insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Bingöl’deki engelli kardeşlerimizin rahat edebileceği yaşamlarını sürdürebileceği 300 metrekare bir alana sahip engelsiz yaşam merkezi yerinin sözünü verdim.” dedi 

Konuşmasına devam eden İş Adamı Fesih Zeki Mert, şunları söyledi:

“Özelikle Kanada’da kazancımın yüzde 15’ni ve Türkiye’de de kazancımın yüzde 20’ni sosyal sorumluluk projeleri kapsamında insanlarımızın faydasına sunuyoruz. Paylaşıyoruz paylaştıkça hayat güzel oluyor ve büyüyoruz. Daha önce Bingöl genelinde 5 okulumuza kütüphane yaptık. Kültür mahallemizde Kur’an kursu taziye evi yaptık. Karlıova ilçemizde Kur’an kursu ve taziye evlerine yüklü miktarda yardımda bulundum.  Kendi köyümde yaptığım Kur’an kursu ve taziyenin ardından bu yaz ayında yine köyümde büyük bir cami yapacağız inşallah.”

“Engelsiz Yaşam Merkezinin bağışı sevincini yaşıyoruz”

Bingöl Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahit Korkutata da Kendilerine Deva Partisi Aday Adayı İş Adamı Fesih Zeki Mert, tarafından bağışı yapılan ve kısa zamanda teslim edilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi protokolünü imzaladıklarını dile getirerek, Engelsiz Yaşam Merkezinin bağışının sevincini şöyle paylaştı:

“Zeki bey derneğimizi ziyarette geldi,  dernek yerimizin fiziki anlamda engelli kardeşlerimize yaşamaya uygun olmadığını ve engelsiz bir yaşam merkezinizin olması gerekiyor diyerek bunun sözünü verdi çok heyecanlandık, bunun sevincini yaşıyoruz ve bugünde protokolünü imzaladık. Zeki beyin bu davranışı örnek bir davranış kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün bizleri ağırladı misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Engelsiz yaşam merkezimizde tüm engelli grupların kullanımına açık olacak. Tekrar Zeki beye teşekkür ediyoruz Allah razı olsun.”



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum