Advert
as

KAZANAN BİNGÖLÜMÜZ OLACAK!

KAZANAN BİNGÖLÜMÜZ OLACAK!

İl, ilçe ve belde teşkilatlarımız ile belediye ziyaretlerimiz kapsamında; teşkilatlarımızın, belediyelerimizin, STK’larımızın ve özellikle vatandaşımızın beklenti ve taleplerini hassasiyetle not ettik, ediyoruz!

Hemşehrilerimizin bizlerden ne beklediğini, nasıl bir siyaset anlayışı istediğini çok iyi biliyoruz, bu beklentiyi boşa çıkarmayacağız!

Hizmet anlayışımızda, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da “sen, ben, o asla olmayacak; biz olacak, eşit vatandaş olacak, hakkaniyet olacak, ilkeli duruş olacak.”

“Üç günlük dünya” için; kalp kıramayız, gönül soğutamayız, yüzleri ekşitemeyiz, yapamayacağımız iş için lafı eğip bükmeyeceğiz, olduğumuz gibi yaşamaya devam edeceğiz!

7’den 70’e, kimseyi kenarda bırakmadan; kökümüzü, dünümüzü ve bugünümüzü unutmadan, yarınlarımızı HEP BİRLİKTE  inşa edeceğiz inşallah!

Dua ve desteklerinizle!

Dr. Ramazan GENGÖRÜ

Kardiyoloji Uzmanı

Bingöl AK Parti Milletvekili Aday Aday




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum