Advert
as

İŞ ADAMI EKREM ÇİFTÇİ MHP BİNGÖL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İŞ ADAMI EKREM ÇİFTÇİ MHP BİNGÖL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunan İş Adamı Ekrem Çiftçi, Seçimin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını belirterek, “Yıllardır siyaset arenasında olduğunu ve burada edindiğimiz tecrübeleri ilimiz ve memleketin hizmetine sunmak istiyoruz.” dedi.


Bingöl Solhan bölgesi İş Adamlarından Çiftçi,  Hedeflerinin Bingöl'de bir milletvekili çıkarmak olduğunu, bu doğrultuda da sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirerek şunları söyledi:

“Uzun yıllar MHP teşkilatlarında gayret ve yılların tecrübesiyle pişerek bir mücadele ruhuyla inandığımız değerler çerçevesinde bugünlere geldik. Aldığımız siyasi terbiye gereğince İnanç, vatan, bayrak ve millet sevdası gibi bu değerlerimizi milli bir duruş ve memleket sevdası olarak tanımlıyoruz. Bizim için bu değerler, her türlü makamdan kıymetlidir. Bingöl'de Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir milletvekili çıkarmak istiyoruz. Başvuran hiçbir dava arkadaşımızın öne çıkma yarışı yoktur, bizde memlekete hizmet yarışı vardır. Bizler görev isteyen ve bunun için mücadele eden değil, davasının kabulü ve değerinin yükselişi için çabalıyoruz. Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun inşallah.”


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum