Advert
as

AK PARTİ ADAY ADAYLARI LİSTESİ BELLİ OLDU

AK PARTİ ADAY ADAYLARI LİSTESİ BELLİ OLDU

Toplamda 28 başvuru olduğunu belirten Varan: 'Partimizde Milletvekili aday adaylığı sürecinin yoğun ve coşkulu bir şekilde geçmesi partimize olan teveccühü göstermektedir' dedi.

AK Parti Bingöl Seçim İşleri Başkanı Cengiz Varan Milletvekili aday adayı başvuru süreciyle açıklama yaptı.

Milletvekili aday adaylığı müracaatlarının tamamlandığını belirten Seçim İşleri Başkanı Varan: “Partimizde Milletvekili aday adaylığı sürecinin yoğun ve coşkulu bir şekilde geçmesi partimize olan teveccühü göstermektedir. Bu süreçte partimize gelerek aday adaylığı müracaatı yapan bütün adaylarımız bizim için ehliyetli, liyakatli ve ehil kişilerdir. Parti olarak bütün aday adaylarımıza eşit mesafede olduğumuzu vurgulamak isteriz” dedi.

Toplamda 28 ismin müracaat ettiğini kaydeden Varan, teşkilat temayül yoklamasının seçimini 25 Mart Cumartesi günü saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda Genel Merkezden gelen milletvekilleri koordinesinde dijital ortamda gerçekleştirileceğini vurguladı.

Hazırlanacak kabinlerde kurulacak bilgisayarlarda oy kullanılacağını ve her delegenin üç isim için oy verebileceğini dile getiren Varan; “Bütün aday adaylarımıza başarılar diler, bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eder, saygı, sevgi ve muhabbetlerimizi sunarız” diye konuştu.

ADAY ADAYLARI LİSTESİ;

Seçim İşleri Başkanı Cengiz Varan, aday adaylığı müracaatlarını yapan isimleri de alfabetik sıralamaya göre şöyle sıraladı;

1-) AĞA KÖÇER

2-) AHMET BURKANKULU

3-) AHMET ÇAPAK

4-) AHMET ÇİNİGÖZ

5-) BURHAN ARIKIZ

6-) DİYAB BAZENCİR

7-) EMİN VARAN

8-) ENİS DEVRAN

9-) ERDAL EĞİN

10-) EŞREF TAŞ

11-) FERHAT BAYAR

12-) FEYZİ BERDİBEK

13-) FURKAN UFUK COŞKUN

14-) GANİ DALAN

15-) HAŞİM BOR

16-) MEHMET HANEFİ GÜLER

17-) MEHMET TÜGEN

18-) NİHAT DOĞU

19-) ORHAN BUĞRAHAN

20-) RAMAZAN GENGÖRÜ

21-) SADRETTİN BEKİ

22-) ŞAHİN BİNGÖL

23-) TAHSİN GÖNÇ

24-) VAHDETTİN AĞIN

25-) YAKUP SÜNGÜ

26-) YILMAZ SEVEN

27-) ZEKİ KORKUTATA

28-) ZİYA SÖZEN

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum