Advert
as

JANDARMA, DEPREMZEDELERLE İFTARDA BULUŞTU

JANDARMA, DEPREMZEDELERLE İFTARDA BULUŞTU

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen iftar programına, ilimizde misafir edilen depremzedeler ağırlandı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde büyük yıkımlara sebep olan depremin ardından Bingöl'deki Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında misafir edilen depremzede aileler, depremin yıkıcı etkisini yoğun olarak yaşayan vatandaşlarla bir arada olmak, birlik, beraberlik ile dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmek ve aynı zamanda yaşanan zor günlerin yaralarının sarılmasına vesile olmak maksadıyla Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen iftar programında ağırlandılar.

Vali Vekili Abdullah Özübek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin ve askeri personelin katıldığı programda depremzede vatandaşlarla sohbet edilerek ihtiyaçları soruldu. Depremzede vatandaşlar depremin ilk gününden bu yana Jandarma personelinin yanlarında olduğunu belirtip verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerini paylaştılar.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü yardıma kararlılıkla devam edildiği vurgulanıp, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dilendi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum