Advert
as

BBP BİNGÖL ADAY ADAYI BUCUKA: SİYASİ PARTİLER VE MENSUPLARI HALKA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKAN İNSANLARDIR

BBP BİNGÖL ADAY ADAYI BUCUKA: SİYASİ PARTİLER VE MENSUPLARI HALKA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKAN İNSANLARDIR

Geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi (BBP) Bingöl İl Başkanlığına atanan iş insanı Aydın Bucuka, genel merkeze yaptığı başvuru ile Bingöl Milletvekili aday adayı başvurusu yaparak halktan yetki istedi.

BBP Bingöl milletvekili aday adayı iş insanı Aydın Bucuka iftarda basınla bir araya gelerek verdiği demeçte siyasi partileri ve mensuplarının görevi halka hizmet etmek olduğunu söyledi.

 Bucuka, “Partimiz de uygun görürse aday olduğum takdirde çalışmalarımıza ivme katıp adaylık noktasında seçim çalışmalarımıza start vereceğiz.” dedi.

Bucuka, “Şimdi yeni yönetimimiz ile geçmişi bir kenara bırakıp, geçmişten dersler çıkararak önümüze bakacağız. Siyaset aktif bir alandır. Zamana, mekâna ve çeşitli sosyal olgulara binaen politika ve stratejiler değişip gelişebilir. Önemli olan hak için halkımıza hizmettir. Biz bu anlamda üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz. Daima ileri hep ileri, doğru adımlarla, doğru kişilerle ilerlemeye devam edeceğiz inşaallah. Partimizin halk arasındaki mürüvvetini koruma adına elimizden geleni yapacağız.

Partilerinin kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu’ndan paylaşımlar yapan Bucuka; “Merhum Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu şöyle diyordu; ‘Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Biz, ikinci yolu seçiyoruz.’ derdi. Biz de Bingöl’de bazı şeylerin değişmesi istiyor ve ezber bozmak istiyorsak bu duruma seyirci kalmamalıyız. Değişim için şimdi tam zamanı diyoruz.” dedi.

‘Siyasi partiler ve mensupları halka hizmet için yola çıkan insanlardır.’ diyen Bucuka, “Siyasi partilerin işi kendilerini büyütmek değil, vatandaşını ve halkını büyütmektir. Beraber büyümeli ve beraber kalkınmalıyız. Kişisel veya parti çıkarları için halka ihanet edilmez. Yetki bir emanettir ve bunun bir hesabı vardır. Allah nasip ederse halkın teveccühü ile halkın vekili olursam Bingöl’ümüz için elimden geleni yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın.

Bucuka son olarak, “Buradan tüm hemşerilerime çağrım şudur; Seçimler biter, partiler kendi yollarında yürümeye devam eder ancak şu var ki biz yine birbirimizin yüzüne bakacağız. Oy için, seçim için kesinlikle birbirimizi kırmamalı ve üzmemeliyiz. Allah herkese özgür bir irade vermiştir ve insanlar bunu kullanmakta özgürdür. Adil ve vicdani bir seçimin olması temennisi ile 2023 seçimlerinin ülkemiz ve özelde Bingöl için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Önemli olan duruşumuzdan taviz vermemektir.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum