Advert
as

MİNİKLERDEN HAYVAN BAKIMEVİNE ZİYARET

MİNİKLERDEN HAYVAN BAKIMEVİNE ZİYARET

Minik öğrenciler, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Hayvan Bakımevini ziyaret etti.

Bingöl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri, çocuklarla birlikte hayvan bakımevini ziyaret etti.

 Jandarma ekipleri, hayvanların doğada yaşama haklarının olduğunu ve hayvanları sevebilmenin, onlara yardım edebilmenin insanların en büyük yeteneği olduğunu belirterek, bu bilincin erken yaşta kazanılmasının önemine vurgu yaptılar.

 Jandarma personeli, çocuklarla birlikte hayvanlarla ilgilenip sevgi gösterisinde bulunurken, öğrenciler ve aileleri de jandarma ekiplerine düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür etti.

 Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölge halkının da desteğiyle çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalara ve onlara karşı işlenen suçların önüne geçilmesi için duyarlılığı arttırmaya yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum