Advert
as

JANDARMADAN ÇOCUKLARA GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ

JANDARMADAN ÇOCUKLARA GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddete Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelince İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek güvenli İnternet eğitimi verildi.

 Bingöl’de jandarma personeli, öğrencilere yönelik güvenli internet kullanımı konusunda eğitim verdi.

 Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddete Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelince Merkez İlçeye bağlı İçmeler İlk ve Ortaokulunda eğitim gören (130) öğrenciyle bir araya gelerek eğitim verildi.

 Jandarma personeli tarafından öğrencilere Güvenli Okul-Güvenli Gelecek Projesi kapsamında Jandarma Mesleğinin Tanıtımı, Güvenli İnternet Kullanımı ve internetten gelebilecek her türlü madde manevi zarara karşı kendilerini savunabilecek olgunluğa erişmelerini mümkün kılmak amacıyla Suçun Tanımı ve Mücadele Yöntemleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

 Eğitim sonrasında eğitimin verimli olduğunu ve Jandarma Personeline sevgilerini dile getiren çocuklara Jandarma Trafik Boyama Kitapçığı ve Jandarma Dergisi ile çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.” denildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum