Advert
as

“ŞEHRİMİZ ASAYİŞ BAKIMINDAN ÖRNEK BİR İL”

“ŞEHRİMİZ ASAYİŞ BAKIMINDAN ÖRNEK BİR İL”

Vali Kadir Ekinci, Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ve beraberindeki polis amirleri ile polis memurlarını makamında kabul etti.

Vali Ekinci, milletimizin huzuru ve bekası için gece gündüz demeden canla başla çalışan polis teşkilatına her zaman minnettar olduklarını söyleyerek, teşkilatın 178. kuruluş yıl dönümünü ve ‘Polis Haftası’nı kutladı.

 Bingöl’ün huzur kenti olmasında emniyet teşkilatının büyük katkıları olduğunu ifade eden Vali Ekinci, “Şehrimiz asayiş bakımından örnek bir il. Bu işin asıl kahramanları emniyet güçlerimizdir” dedi.

 İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ise, verilen destekler dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Kadir Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

 VALİ KADİR EKİNCİ’NİN ‘10 NİSAN POLİS GÜNÜ’ MESAJI

 “Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünün gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

 Emniyet Teşkilatımız, gücünü halktan ve hukuktan alarak devletimizin demokratik otoritesinin gücünü temsil etmektedir.

 Bu bilinçle çalışan polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak vazifesini ifa etmiş ve toplumun güvenini ve takdirini kazanmıştır

 Polisimiz, terörle ve örgütlü suçlarla yürüttüğü mücadelenin yanı sıra suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasında gösterdiği başarılarla yurdumuzda asayişin korunmasında en büyük güvencemizdir. Kahramanmaraş merkezli depremlerde polisimizin ortaya koyduğu olağanüstü çaba ve duyarlılık da bu güvenin en yakın örneğidir.

 Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yılını kutluyor, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

 Büyük bir özveri, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren emniyet mensuplarını ve kıymetli ailelerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum