Advert
as

KESKİN: BİNGÖL'ÜN HER FERDİ DAHA İYİ HİZMET ALACAK

KESKİN: BİNGÖL'ÜN HER FERDİ DAHA İYİ HİZMET ALACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Milletvekili 1’inci sıra adayı Metin Keskin, Genç ilçesinde açıklamalarda bulundu.

MHP Bingöl Milletvekili 1’inci sıra adayı Metin Keskin; “Genç'in hakkı Genç'e teslim edilecek. Bingöl'ün her ferdi daha iyi hizmet alacak. Maddi, manevi, bürokratik her hakkınız için ailenizin bir ferdi olarak mücadele edeceğime baba ocağında kardeşlerime, abilerime, ablalarıma söz veriyorum.” dedi.

Karşılama töreninde konuşan Keskin, şunları söyledi:

 “40 yıl önce şartlar bizi bu topraklardan kopardı. Şartlara, tüm zorluklara inat baba ocağının dumanı hep tüttü. Baba ocağıyla bağımız kopmadı. Ekinimiz ekildi, evimizin misafiri hiç bitmedi. Kapımıza hiç kilit vurulmadı çok şükür. Ekmek davası bize çok yer gezdirdi ama ayaklarımız hep bizi baba ocağına getirdi.

Yıllardır gelip gittiğimiz baba ocağına bu defa hizmetkarınız olmak niyetiyle geldim. 18 aydır, hizmetkarınız olma niyetiyle buradayım. Ağır kanser hastası olan eşim, babam, çocuklarım ailemin yüzüne hasret kaldım.  Neden mi? Sıladayken, sırf toprağımın kokusunu getirdiği için abi, kardeş olduğum hemşehrilerim için hizmet edebilmek amacıyla. Ben, Genç’te doğdum. Genç'in evladıyım. Ailem dediğim sizlerin karşısına milletvekili adayı olarak çıkaran rabbime şükürler olsun. Sizin karşınızda olmak, büyük bir gururdur benim için. Bugün burada sizlere konuşmak, sizleri dinlemek bir babanın evladıyla gurur duyma vesilesidir. Bundan şüpheniz olmasın.

18 aydır ev ev kapı kapı dolaştığımda hiç kimse ağzımdan başka isimler hakkında bir şey duymadı. Kimseyi kötülemedim, kimsenin önüne duvar olmadım. Aksine yol oldum, yol olurum dedim.

 Gurbetlik çekenler bilir, sıladayken karşınıza çıkana memleketliye hemşehri gözüyle bakılmaz, kardeş gözüyle bakılır. Ben Kürüklü Celal'in oğlu Çaytepe'li Rahmetli Pakize hanımın oğluyum. Ben dünyaya gözlerimi Genç'te İstasyon mahallesinde açan Metin'im. Ben kardeşiniz, abiniz, evladınız Metin'im.

 Genç'in hakkı Genç'e teslim edilecek. Bingöl'ün her ferdi daha iyi hizmet alacak. Maddi, manevi, bürokratik her hakkınız için ailenizin bir ferdi olarak mücadele edeceğime baba ocağında kardeşlerime, abilerime, ablalarıma söz veriyorum. İlerleyen günlerde projelerimizi açıkladığımızda beni daha iyi anlayacaksınız. Önünüzde saygı ile eğiliyorum. Rabbim evimizin, ailemizin, kardeşliğimizin birliğini, dirliğimizi bozmasın.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum