Advert
as

UMUT KERVANI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

UMUT KERVANI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Hayırseverlerden aldıkları yardım ve desteklerle ihtiyaç sahiplerine ulaşan Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, 98 aileye 50 bin TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulundu.

 Yurt genelinde yaptığı yardım çalışmaları kapsamında yetim, mağdur ve muhtaçlara ulaşan Umut Kervanı, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği) Genç İlçe Temsilciliği, 2023 yılı Mart ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

 Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Mücahit Arıboğa, “86 aileye 38 bin 700 TL değerinde gıda yardımı, 12 aileye 11 bin 370 TL değerinde ev eşyası olmak üzere toplamda 98 aileye 50 bin 70 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulunduk.” dedi.

 BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ

İmkanların sınırlı, ihtiyaçların sınırsız olduğunu vurgulayan Arıboğa, “Bingöl Umut Kervanı Derneğimize bağlı Genç İlçe Temsilciliğimiz tarafından Mart ayı içerisinde İlçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip, ihtiyaçlarına cevap vermek için elimizden gelen gayreti üye ve gönüllülerimiz ile beraber göstermekteyiz. Bu kardeşlerimize yaptığımız yardımlar siz hayırsever kardeşlerimizin bizlere yapmış olduğu bağışlar sayesinde olmuştur. Genç ilçemizde yaptığımız yardımlar hem depremzede olan kardeşlerimize hem de ilçemizde ikamet eden muhtaç ailelerimize ulaştırılmıştır. Bizler de elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Çaba gösteren, gayret sarf eden, bağışta bulunan tüm kardeşlerimize ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz. Cenab-ı Allah hayırlarını kabul etsin. Malumunuz Ramazan ayı halen devam etmekte, ihtiyaçlarımız sınırsız, elimizde olan malzeme ise sınırlı, bağışlarınızı dualarınızı bekliyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum