Advert
as

“BİR KESİMİN DEĞİL, HER KESİMİN SESİ OLACAĞIZ“

“BİR KESİMİN DEĞİL, HER KESİMİN SESİ OLACAĞIZ“

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert; "Bingöl’de siyasetin havasını değiştireceğimize inanıyoruz. Bingöl’de gezilmedik yer bırakmayacağız. Bütün köyleri tek tek gezeceğiz. Bir kesimin değil her kesimin sesi olacağız” dedi.

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, Genç Caddesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda Bingöllü katıldı.

Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Bağımsız Aday Mert: “Bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizi açtık. Heyecanlıyız. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bingöl’de siyasetin havasını değiştireceğimize inanıyoruz. Bingöl’de gezilmedik yer bırakmayacağız. Bütün köyleri tek tek gezeceğiz. Bir kesimin değil her kesimin sesi olacağız” mesajı verirken Bingöl siyasetine yeni bir soluk ve aykırı bir tarz getireceğini belirtti.

Bağımsız aday Mert,  Koordinasyon Merkezi’nin açılışının ardından merkez Genç caddesinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum