Advert
as

SEYFAN-DER TURNUVASINDA ŞAMPİYON GÖZELER OLDU

SEYFAN-DER TURNUVASINDA ŞAMPİYON GÖZELER OLDU

Seyfan Derneği tarafından düzenlenen Ramazan ayı kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Gözeler oldu.

Seyfan Derneği, Geleneksel olarak düzenledikleri Kardeşlik Futbol Turnuvasının 2.’sini gerçekleştirdi. 10 takımın sahada ter döktüğü turnuvada, kıyasıya süren mücadelede yeşil saha renkli görüntülere de ev sahipliği yaptı.

 Rakiplerini eleyerek final maçında karşı karşıya gelen Zımak ve Gözeler şampiyon olmak için mücadele etti. Takımlarının son ana kadar heyecanı yüksek geçen karşılaşmasında bu yılın turnuva şampiyonu Gözeler takımı oldu.

 Turnuva ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Orhan Açıkbaş, “Bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan çalışan birliğine ve motivasyonuna önem vererek, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan yönetim kurulu üyelerimize, turnuva ve öncesindeki hazırlık süreci boyunca bizi yalnız bırakmayan turnuva komisyonuna, takım sorumlularına, Ramazan ayının yoğunluklarına rağmen bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olan gençlere destek olan taraftara, tüm turnuva boyunca büyük emek harcayan takım oyuncularımıza, bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan değerli hakemlerimize, Tüm basın camiamıza ve turnuvaya Sponsor olup destek vererek yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. iyi ki varsınız Bir sonra ki yıl 3.’si gerçekleşecek olan turnuvamızda yine aynı heyecan ile görüşmek dileğiyle” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum