Advert
as

GENÇ KAYMAKAMLIĞINDAN 3 BİN ÖĞRENCİYE BAYRAM HEDİYESİ

GENÇ KAYMAKAMLIĞINDAN 3 BİN ÖĞRENCİYE BAYRAM HEDİYESİ

Genç Kaymakamlığı tarafından Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, 3 bin öğrenciye hediye dağıtıldı. Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, öğrencilerin bayramını kutlayarak, hediyelerini verdi.

Genç Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan dolayısıyla 3 bin öğrenciye çeşitli hediyeler dağıttı.

 Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı  öncesi Genç Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

 Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaptanoğlu, hediye dağıtarak öğrencilerin bayramını kutladı.

 Kaptanoğlu, burada yaptığı açıklamada, ilçede yaklaşık 3 bin öğrenciye bayram hediyesi dağıtılacağını belirterek, şöyle konuştu:

 "Ülkemizin bugün ve yarını, milletimizin umudu olan çocuklarımızın başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nitelikli bir eğitim almaları, kendilerini geliştirmeleri, hayatın tüm güzelliklerini yaşayabilmeleri ve her zaman gülebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ara tatil öncesinde ve Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarımıza ufak bir bayram hediyesi sunmak istedik. 3 bine yakın öğrencimize, çocuğumuza yüzlerinde bir tebessüm olabilmek maksadıyla hediyelerini teslim ettik."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum