Advert
as

Çağrı-Der’den Kurban Kampanyası

Çağrı-Der’den Kurban Kampanyası

Çağrı-Der, bu yıl kurban çalışmalarına başladı. Dernek Başkan Yardımcısı İzzettin İslamoğlu, Kurban kesecek olan hayırseverlerin, kurbanlarını gönül hoşnutluğu ile derneklerine teslim edebileceklerini belirtti.

İlçemizde faaliyette bulunan Solhan Çağrı-Der, her yıl kurban bayramında olduğu gibi bu yıl da kurban çalışmalarına başladı. Derneğin kurban çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Solhan Çağrı-Der Başkan Yardımcısı İzzettin İslamoğlu, Kurban kesecek olan hayırseverlerin, kurbanlarını gönül hoşnutluğu ile derneklerine teslim edebileceklerini veyahut çalışmaları içinde yer alabileceklerini belirtti.

 

Amaçlarının bu çalışmalar ile toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirmek olduğunu belirten İslamoğlu,”Kardeşlik duygularının ziyadeleşip, perçinleşmesine vesile olmasını temenni olması dileğiyle çalışmalarımıza başladığımızı kamuoyuna ve duyarlı halkımıza duyuruyoruz. Amacımız bu çalışmalar ile toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirerek muhabbet ve kardeşliğe çokça muhtaç olduğumuz bu dönemde o duyguların topluma hakim olmasını istiyoruz. Kurban Bayramı ve diğer bayramlardaki asıl hedef ve gayenin Allah’u Teala’ya karşı takvalı olmanın ve Müslümanlar arasında paylaşmanın, sevginin ve kardeşliğin pekişmesidir. Ayeti kerimenin deyimiyle ‘ Rabbimize ulaşacak olan ne Kurbanın etidir, nede Kurbanın kanıdır. Rabbimize ulaşacak olan takvamızdır.’ Bu hayırlı kervana sizler de katılınız ki kurbanlarımızı toplu olarak bir arada kesip el birliği ile daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilelim. Belki de yılda bir defa da olsa kırmızı eti aşlarına katacak muhtaçların sevinmesine vesile olabiliriz.” İfadelerini kullandı.

 

Kurban bedelini 650,00 Türk Lirası olarak belirlediklerini, kurban kesimi ile dağıtımı ise Bayramının 2. ve 3. günlerinde yapılacağını söyleyen İslamoğlu, “Kurban kesecek hayırseverler isterse kurban etlerini derneğimiz aracılığı ile istediği ailelere veya bizzat gönüllü üyelerimizle birlikte kurban etlerini dağıtabilirler. Kurban kesecek olan hayırseverlerin, Çağrı-Der’e şahsen veya 0533 616 1311- 0539 421 8530 nolu telefondan bize ulaşabilirler.”şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum