Advert
as

AK PARTİ ADAYLARDAN BİRLİK MESAJI

AK PARTİ ADAYLARDAN BİRLİK MESAJI

Solhan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, Solhan halkının hizmetten yana tavır koyacağına inandıklarını belirtip birlik ve kararlılık mesajları verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Solhan ilçesine gelerek SKM açılışına katıldı.

 İlçenin girişinden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılanan adaylar, Muşyolu Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını gerçekleştirdiler.

 AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ile ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilat başkanlarının katıldığı programda, AK Parti’den aday adayı olan isimler de yer aldı.

 Toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Bingöl halkının hizmetten yana tavır alacağını ve hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de AK Parti’ye büyük bir teveccühle rekor destek sunacaklarına olan inançlarını paylaştılar.

 Gerek dış politikadaki kararlılığı gerekse iç politikadaki başarılarıyla dikkat çeken Türkiye’nin savunma sanayindeki atılımlarıyla yeni bir güç olduğunu aktaran adaylar; “AK Parti iktidarı hizmetin partisidir, gelişimin sembolüdür. Türkiye’yi şahlandıran AK Parti iktidarı, Bingöl’ün gelişiminin de mimarıdır. İnanıyoruz ki, halkımız sandık başında vicdanının sesine kulak verecek ve bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye oy vererek yeni bir rekora imza atacaktır. Türkiye kritik bir seçimin arifesinde. Ya her yönüyle ülkeyi kalkındıran, dünyada saygın bir lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve idaresindeki AK Parti iktidarıyla yola devam edilecek, ya da hizmetten yana bir vaadi bulunmayan, her türlü algı ve iftirayla süreci yönetmeye çalışan millet ittifakına o verilip ülkenin geleceği emperyalizme emanet edilecek” dediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum