Advert
as

“BİNGÖL SİYASETİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR”

“BİNGÖL SİYASETİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR”

MHP Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin; “Bingöl siyasetinde yeni bir dönem başlıyor. Yeni bir Bingöl’ün inşası için, daha mutlu daha huzurlu bir Bingöl için hep birlikte, el birliğiyle çalışacağız.”

MHP Bingöl’de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi. SKM açılışına MHP vekil adayları Metin Keskin, Muhammed Köse ve Ekrem Çifçi’nin yanı sıra il başkanları, ilçe başkanları ve yöneticiler katıldı.

 SKM açılışında konuşan MHP vekil adayı Metin Keskin, şu ifadelere yer verdi: “Abilerim, kardeşlerim sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadan diyerek 18 aydır gösterdiğimiz gayret ve çabanın şahidi sizlersiniz. Çok şükür, sizlerde bizleri ailenizin bir ferdi olarak kabul ettiniz. Çaldığımız her kapıda tebessümle karşılandık. Sıktığımız her elde yeni bir dost kazandık. Metin bey diye başlayan cümleler; Metin abi, Metin kardeş diye bitti. İnsan kazanmanın, ailemizi büyütmenin mutluluğunu yaşatan sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bingöl siyasetinde yeni bir dönem başlıyor. Yeni bir Bingöl’ün inşası için, daha mutlu daha huzurlu bir Bingöl için hep birlikte, el birliğiyle çalışacağız.  Arkadaşlar, bizim en büyük vaadimiz samimiyetimiz ve içtenliğimiz. Ne dedik; biz bir aileyiz. Aile için gösterilecek fedakârlık neyse, samimiyet neyse tüm bunları göstereceğiz.  18 aydır aranızdayım. Ve bu sürede ne kazandım biliyor musunuz? Bingöl’de, Genç’te, Karlıova’da, Solhan’da, Kiğı’da, Adaklı’da, Yayladere’de hatta Ilıcılar’da, Sancak’ta çalacak bir kapı, sofrasına kabul edecek kardeşler kazandım. Bizler; hatır nedir bilen insanlarız. İnanın sizlerin biz de hatırı büyük. Ablalarımın, bacılarımın yemeklerinden yedik. Büyüklerimizi dinledik, küçüklerimizle sohbet ettik. Yıllarca sılada kalmış bu abinize, kardeşinize gösterdiğiniz sıcaklık inanın bana hiçbir şeyle ölçülemez. Allah nasip ederse, sizlerin desteğiyle sizleri temsil etmeye aday olan bizler; Bu şehir için taş üstüne taş koyacak herkesi, Bu şehir için söyleyecek bir sözü olanı, Bu şehrin geleceği olan her genci, Bingöl için ben buradayım diyen herkesi destekleyeceğiz. Çünkü başka bir Bingöl yok, bizim bizden başka kimsemiz yok, bizim başka ailemiz yok.  Allah hepinizden razı olsun, Allah birliğimizi, diriliğimizi daim kılsın.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum