Advert
as

RAMAZAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

RAMAZAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Solhan’da Ramazan Bayramı büyük bir coşkuyla idrak edildi. Vatandaşlar Bayram Namazını müteakip mezarlıklara akın ettiler. Resmi bayram programı ise belediye bahçesinde yapıldı.

 Ramazan Bayram Namazı kılındıktan sonra cami içinde bayramlaşma başladı. Daha sonra mezarlık ziyaretlerinde bulunan Solhanlılar, kabristan ziyaretlerinin akabinde akraba ve komşu ziyaretleri ile bayramlaşmaya devam ettiler.

 Ellerindeki poşetleri doldurmak için yarışan çocuklar şekerin yanı sıra hasta ve akraba ziyareti gerçekleştiren Solhanlılar, On bir ayın sultanı ayların en hayırlısı olan Rahmet ayını taçlandıran bir Ramazan Bayramını daha geride bıraktılar.

 RESMİ BAYRAMLAŞMA İSE BELEDİYE BAHÇESİNDE YAPILDI

 Solhan Belediye Bahçesinde yapılan resmi bayramlaşmaya ise Kaymakam Muhammed Çetin Başkanlığında protokol üyeleri ile birlikte bayram tebriklerini kabul etti.

 Protokol ile bayramlaşmaya, İlçe kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,  Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, kurum amirleri, siyasiler, esnaf ile ilçe halkı katıldı.

 Solhan Belediyesi Bahçesinde yapılan programın ardından ilçe protokolü, Solhan Devlet Hastanesine giderek hasta ve hastane personelinin bayramını tebrik etti. Akabinde Polis ve Askerlere yapılan ziyaretler ile resmi bayramlaşma programı tamamlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum