Advert
as

AK PARTİ’DEN MİTİNG HAVASINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

AK PARTİ’DEN MİTİNG HAVASINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

AK Parti Bingöl Milletvekili adaylarının katılımıyla Solhan’da miting havasında halka bayramlaşma programı yapıldı.

Solhan’da gerçekleşen bayramlaşma programına; TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata, Furkan Ufuk Coşkun ve halkın yoğun katılımıyla yapıldı.

 Bayramlaşma programında konuşan TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz , Solhan’a yapılan hizmetleri anlatarak 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Yılmaz , son olarak halktan helallik isteyerek konuşmalarını sonlandırdı.

 AK Parti Bingöl Milletvekili Adaylarının konuşmalarından sonra muhtarlarla yapılan toplantı sonrası bayramlaşma programı sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum