Advert
as

“Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün”

“Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün”

“Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganı ile yola çıkan Solhan Kızılayı, vekâletten kurban kesim yardım kampanyasını başlattı.

Kızılay Solhan Şube Başkanlığı, yaklaşan kurban bayramı öncesi hazırlıklarını tamamlayıp kurban yardım kampanyası başlattı.

Kızılay’ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası 2016 yılında da devam ediyor. Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay, kurban etlerini de yüzbinlerce mazlumun sofrasına ulaştıracak. Uygulanacak model sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban Bayramı içinde değil, yıl boyu ete kavuşacak.

 

Kızılay Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı, "Vekalet ücretlerimiz yurtiçinde 740 lira, yurtdışında 475 lira olarak belirlendi. Kızılay,  Kurban Bayramlarında vekalet verilen kurbanları, sahipleri adına mutlaka kesiyor ve etlerini mutlaka dağıtıyor. Solhan halkının daha da duyarlı olmasını Kurban Bayramı'nda kurban bağışı konusunda Kızılay'a destek vermesini bekliyoruz." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum