Advert
as

HÜDA PAR’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

HÜDA PAR’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki heyetle AK Parti Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya ve beraberindeki heyetle AK Parti Bingöl Seçim Koordinasyon merkezine yapılan ziyarette AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Bingöl Milletvekilli Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve partililer karşıladı.

ALPAYA: SEÇİMİN HUZUR VE KARDEŞLİK İÇİNDE GEÇMESİNİ DİLİYORUZ

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, AK Parti Bingöl Seçim Koordinasyon merkezine yapılan hayırlı olsun ziyareti ardından yaptığı konuşmada, “Ülkemizde 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olsun. Seçimin huzur ve kardeşlik içinde geçmesini diliyoruz. Genel merkezimizin aldığı kararla HÜDA PAR olarak Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Aldığımız bu kararın ülkemizin geleceği ve hayrı için isabetli ve hayırlı olacaktır. Ülkemizin maddi ve manevi kalkınması için HÜDA PAR olarak milletimize hayırlı hizmet yapmak için gayret edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 SAĞLAR: 14 MAYIS SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki heyetin AK Parti Bingöl Seçim Koordinasyon merkezlerini  ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar da yaptığı konuşmada HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini ileterek, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Bingöl ilimizde Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 BİNGÖL HALKI HER ZAMAN HİZMETTE VE HUZURA OY VERİYOR

Ayrıca HÜDA PAR ziyaretinde birer konuşma yapan AK Parti Bingöl Milletvekilli Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata  ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan da Seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, her zaman hizmette ve huzura oy veren Bingöl halkımızın rekor bir oyla Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekilli adaylarımızı seçip meclise göndereceklerini dile getirdi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum