Advert
as

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI MERT, BİNGÖL'E DAİR PROJELERİNİ ANLATTI

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI MERT, BİNGÖL'E DAİR PROJELERİNİ ANLATTI

Bingöl'den Bağımsız Milletvekilliği için aday olan İş Adamı Fesih Zeki Mert'in takdir toplayan ziyaretleri sürüyor.

 Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB İl Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma Ajansı Bingöl Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret etti.

 Bingöl'ün İş Adamlarıyla bir araya gelen Bağımsız Milletvekili Adayı Mert,  Bingöl'ün geleceğine dair proje çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 Mert, Bingöl'ün kalkınması ve istihdam alanlarının oluşturulması üreten ve kalkınan bir Bingöl'ü hayal ettiklerini belirterek, bu kapsamdaki projelerini ziyaretlerinde bir bir anlatıyor.

 Gençlere bir başka kıymet veren Mert,

Bingöllü gençlerin hayallerini süsleyen ve geleceklerini kurma adına proje bazlı iş imkanlarını anlatarak, gençlere umut oldu.

 Bingöllün kalkınması için üreten gayret eden İş Adamlarıyla bir araya gelen Mert, Bulunduğu bölgede konum itibariyle çevre iller için bir kavşak olan Bingöl'ü  kalkındıracak önemli projelere vurgu yaparak, İş Adamlarından tam not aldı.

 İl genelinde yaptığı ziyaretlerle anlattığı projelerle gönüllere giren Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert'e kadınlar ve gençlerden tam destek geldi.

 Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı ve İş Adamı Fesih Zeki Mert seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Bingöl Merkez Uydukent Mahallesinde geleceğin Umudu gençlerle sohbet eden Bağımsız Milletvekili Adayı Mert, Bingöl'ün kalkınmasına ve İş alanlarının oluşturulmasına yönelik gençleri heyecanlandıran ve

umutlandıran projelerini bir bir anlattı.

 Maddi Manevi anlamda Umut veren, kalkınan bir Bingöl'ün  geleceği için 14 Mayıs seçimlerinde herkesimin ve geleceğimizin umudu olan gençlerin desteğine talip olduğunu ifade etti.

 Mert'in Bingöl'ü kalkındıracak, umut veren  projelerini can kulağıyla dinleyen gençler seçim sonrası projelerin bir an önce hayata geçilmesini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.

 Fesih Zeki Mert'in bir sonraki ziyareti Bingöllü kadınlarla bir  araya gelmek oldu.

 Toplum ve ailenin huzuru ve mutluluğu için kadınlara önemli görevler düştüğünü söyleyen Fesih Zeki Mert kadınlara yönelik projelerini anlatarak, çok  kıymetli evin direği mutluluğu olan ev hanımlarına destek sözünde bulundu.

 Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, Evlerinin mutluluk kaynağı olan kadınlarımız için  Bingöl'ün daha yaşanılabilir bir şehir olması için projelerini tek tek anlatarak gelecek için umut verdi.

 Projeleri dinleyen Bingöllü kadınlar bağımsız aday Mert'e destek olacaklarını belirtti.

 Mert,  "Toplum ve ailenin mutluluk kaynağı  kadınlarımızın iyilik anlamında değiştirici, dönüştürücü güçlü inançlarına  inanıyorum, Bingöllü

kadınlarının daha  iyi bir  gelecek için değişimin Fesih Zeki Mert ile olacağına inanıyor." diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum