Advert
as

KİĞI BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

KİĞI BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Bingöl Kiğı Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan belediye hizmet binası, yapılan törenle hizmette açıldı.

Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Üsküdar Belediyesi ile Kiğı Belediyesi arasında 2021 yılında imzalanan kardeş belediye protokolü kapsamında yaptırılan Kiğı Belediyesi Hizmet Binası ve Yaşam Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Yeni hizmet binası önünde düzenlenen törene AK Parti BingölMilletvekili Feyzi Berdibek ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kaymakam Muhammed İkis, Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin, AK Parti Milletvekili adayları Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, MHP milletvekili adayı Metin Keskin ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdiabek, açılışta yaptığı konuşmada, birilerinin konuştuğunu, birilerinin de yaptığını ifade ederek, bu eserle Üküdar Belediyesinin Kiğı halkını ve Türkiye'nin değişik kentlerinde yaşayan Bingöllülerin gönlünde taht kurduğunu söyledi.

 Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de Kiğı'ya bir eser kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bu bina sadece belediye hizmet binası değil, burası bir kültür merkezi, burası bir sosyal yaşam alanı, bir itfaiye binası, burası bir düğün ve nikah salonu, toplanma yeri, burası dertlerinizi, mutluluklarınızı, hüzünlerinizi paylaşma yeridir. Bu vesile ile baktığımızda bu yaşam merkezi sevgili Kiğılı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ ise açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür eder, "Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen ve ekibine tüm ilçe halkımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.

Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e plaket takdiminde bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum