Advert
as

"BÖLGE SİYASETİYLE HALKI AYRIŞTIRMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Berdibek, “Bölge siyasetiyle halkı ayrıştırmalarına izin vermeyeceğiz, birlikteliğimizi koruyacağız ve inşallah hep birlikte başaracağız.” dedi.

 Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Feyzi Berdibek “Halk Buluşmaları” kapsamında bir araya geldikleri vatandaşlardan 14 Mayıs için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

 Vatandaşlarla buluşmada önemli açıklamalarda bulunan Feyzi Berdibek, Şunları söyledi: “Bölgeciliğe izin vermeyeceklerini ve tüm Bingöl'ün adayları olacağını belirterek, "Bölge siyasetiyle halkı ayrıştırmalarına izin vermeyeceğiz. Solhan – Genç yâda bir başka bölge ayrımı yapmadan birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız inşallah" dedi.

 “AK PARTİ'DE ÖTEKİLEŞTİRME VE AYRIŞTIRMAYA YER YOK”

Bingöl geçmişten bu yana aile ve akrabalık bağları güçlü bir şehrimizdir. Bu bağları bölgecilik gibi çıkarlar ile koparmak doğru değildir. AK Parti siyasetinde ötekileştirme ve ayrıştırmaya yer yoktur. Bizler bazı siyasilerin yaptığı gibi bölge siyaseti yapmayacağız inşallah. Bingöl bizim için ne ise Genç, Karlıova,  Kiğı, Yedisu, Yayladere,  Adaklı ve Solhan'da bizim için o kadar önemlidir”

  “HİZMETİN ULAŞMADIĞI YERLEŞİM BİRİMİ KALMADI”

“16 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'de eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda gelişmeler yaşandı. Türkiye'de olduğu gibi Bingöl'de de hizmetin ulaşmadığı yerleşim birimi kalmadı. En ücra yere dahi gitseniz AK Parti'nin mutlaka bir hizmetini görürsünüz. İmkanlar ölçüsünde tüm bölgelerimize hizmetler yapılıyor. İnşallah yeni dönemde de daha fazla yatırımlar yapılarak halkımızın yaşam standartları yükseltilecek.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum