Advert
as

TOGG'UN ŞARJ İSTASYONU BİNGÖL’DE KURULDU

TOGG'UN ŞARJ İSTASYONU BİNGÖL’DE KURULDU

Yerli Otomobil olan TOGG'un ilk şarj istasyonu, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında kuruldu.

Türkiye'nin ilk elektrikli yerli otomobili olan TOGG'un Doğu ve Güney Doğu Anadolu'nun ilk şarj istasyonu olan Trugo, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) açık otoparkında hizmete sunuldu.

 BİNTSO ile Trugo arasında imzalanan sözleşmenin takdimi sonrası görüşlerini bildiren Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, “Yerli aracımız TOGG'u yollarda görmek kadar, Bingöl'deki ilk şarj istasyonun da Oda'mız önünde kurulması da büyük bir mutluluk oldu. İnşallah yakın zamanda TOGG başta olmak üzere elektrikli araçlarımızı burada şarj edilirken göreceğiz. Şarj istasyonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Mutluluk verici bir kurulum oldu. Hayırlara vesile olmasını diliyorum Elektrikli araç sahipleri şarj istasyonu ile araçlarını maksimum 22 dakikada şarj edebilecek." İfadelerini kullandı.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum