Advert
as

ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNDEN FİDAN DAĞITIMI

ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNDEN FİDAN DAĞITIMI

Solhan Orman İşletme Şefliği, ‘Ağaç Kesme Fidan Dik' etkinliği kapsamında vatandaşlara ücretsiz 8 bin 500 adet fidan dağıtımı yapıldı.

‘Ağaç Kesme Fidan Dik' etkinliği kapsamında Solhan Orman İşletme Şefliği ekipleri tarafından fide dağıtımı yapıldı.

Vatandaşlara bin 500 ceviz, 2 bin  badem, 2 bin 500 sedir, 2 bin 500 karaçam olmak toplam 8 bin 500 fidan dağıtımı yapıldı.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan Orman İşletme Şefi Mehmet Döner, ‘Ağaç Kesme Fidan Dik' etkinliği ile vatandaşlarımıza ücretsiz olarak 1 bin 500 adet ceviz, 2 bin adet badem, 2 bin 500 adet sedir ve 2 bin 500 adet karaçam fidanı olmak üzere toplamda 8 bin500 adet fidan dağıtımı yapıldı.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum