Advert
as

“SOLHAN VE GENÇ’İ ASFALT İLE BİRLEŞTİRECEĞİM”

“SOLHAN VE GENÇ’İ ASFALT İLE BİRLEŞTİRECEĞİM”

Bingöl’de seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin, Solhan ile Genç’i Tavz Köyleri üzerinden asfalt ile birleştireceğini söyledi.

Tüm ülkede olduğu gibi Bingöl’de 14 Mayıs seçimlerine kilitlendi. Bingöl’de seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin, şunları söyledi: “Yıllardır kangren hale gelen Solhan ile Genç ilçesinin asfalt ile birleşme hayalini gerçekleştireceğini söyledi.

 Keskin; “Solhan ve Genç ilçelerinin köyleri iç içedir. Köylerde yerleşimlerin artması hayvancılığın artmasıyla doğru orantılıdır. Hayvancılığın yapılması için köylerin yaşam standartlarını yükseltmemiz gerekiyor. Tabiki burada ilk olarak yoldan başlayacağız. Yıllardır Tavz köylerinin asfalt talebi görmezden geliniyor. Biz Solhan ile Genç’i asfalt ile birleştirme hayalini gerçekleştirdiğimizde zaten Tavz köyleri de asfaltlanacak ve köylünün yıllardır istediği talep gerçekleşmiş olacak”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum