Advert
as

AZERBAYCAN ARICILAR BİRLİĞİ’NDEN BİNGÖL’E ZİYARET

AZERBAYCAN ARICILAR BİRLİĞİ’NDEN BİNGÖL’E ZİYARET

Azerbaycan Arıcılar Birliği Başkanı Bedreddin Hesretov ve yardımcısı Serkhan Memmedov Bingöl Üniversitesi ile Azerbaycan Arıcılar Birliği arasında 2022 yılında Bakü'de imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Bingöl Üniversitesini ziyaret etti.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı makamında ziyaret eden Azerbaycan Arıcılar Birliği Başkanı Bedreddin Hesretov ve yardımcısı Serkhan Memmedov, Bingöl Üniversitesi ile iş birliği kapsamında arı ve arı ürünleri alanında yapılabilecek proje ve iş birliklerine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Çapak ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Azerbaycan ile ortak çalışma konularında her türlü iş birliğine hazır olduklarını ve iki kurum arasındaki iş birliğinin uzun soluklu olmasını arzu ettiklerini ifade etti. 

 Azerbaycan heyeti program kapsamında; Bingöl Üniversitesi PİKOM birimi, Arı ve Doğal Ürünler Ar-Ge ve Ür-Ge Uygulama ve Araştırma Merkezi, Merkezi Laboratuvar Uygulama ve Araştırma Merkezi, Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Modern Arıcılık Kompleksi ve Bingöl Arıcılar Birliğini ziyaret etti. Heyet ziyaretlerin ardından Bingöl Çapakçur Bal firmasının organize sanayi bölgesinde kurulan yeni bal dolum ve paketleme tesisini yerinde inceleyerek firmanın işleyişi hakkında bilgi aldı. 

 Ziyaretin ile ilgili memnuniyetini dile getiren Bedreddin Hesretov ve yardımcısı Serkhan Memmedov, başta Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak olmak üzere, tüm üniversite personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum