Advert
as

İLÇE TARIM’DAN ÇİLEK YETİŞTİRİCİLİĞİ PROJESİ

İLÇE TARIM’DAN ÇİLEK YETİŞTİRİCİLİĞİ PROJESİ

Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Çilek Yetiştiriciliği” projesi kapsamında çiftçilere %100 hibe desteği verileceği açıklandı.

 “Çilek Yetiştiriciliği” projesi kapsamında çiftçilere %100 hibe desteği verileceğini duyuran Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, en az 1 dönümlük tapulu araziye sahip olan çiftçilerin başvuru yapabileceği belirtildi.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürü İrfan Bozkurt,”Çilek Yetiştiriciliği Projesi kapsamında belli şartlar gözetilerek çiftçilerimize %100 hibe desteği sağlamaktadır. En az 1 dönümlük tapulu araziye sahip olan çiftçilerimiz başvuru yapabilirler. Projeyle ilgilenen çiftçilerimizin Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir.”dedi.

 Proje kapsamında %100 hibe desteğine giren malzemelerin fide ve malç olduğunu söyleyen Bozkurt, çiftçiye ait olan şartları ise damla sulama sistemleri,  toprak hazırlığı, seddelerin oluşturulması ve gübreleme olduğunu belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum